Press "Enter" to skip to content

De mooiste eiken vloeren vindt u bij Bax Houthandel

Al langere tijd waren wij op zoek naar een mooie en eiken vloer. Na ontzettend lang te hebben gezocht naar verschillende eiken vloeren, kwamen wij erachter dat dit toch wat lastiger was dan in eerste instantie gedacht. Onze eiken vloer moest namelijk precies goed zijn en daarom was het erg lastig een goede vloer te vinden. Wij hadden erg veel eisen gesteld op het gebied van prijs, kwaliteit en aanzicht. Na verschillende showrooms te hebben bezocht, moesten wij helaas tot de conclusie komen dat wij nog steeds niet de juiste eiken vloer hadden gevonden. Enigszins teleurgesteld besloten wij toch maar verder te zoeken naar een mooie eiken vloer. Na een tijdje werden wij op een verjaardag gewezen op Bax Houthandel. De persoon in kwestie vertelde ons dat hier erg goede vloeren werden aangeboden en dat wij hier zeker eens een kijkje moesten nemen. Zo gezegd, zo gedaan.

Eiken vloeren gemaakt in eigen fabriek

Toen wij een kijkje zijn gaan nemen bij Bax Houthandel op zoek naar een mooie eiken vloer, viel ons meteen een aantal dingen op. Zo vonden wij het erg positief dat alle vloeren van Bax Houthandel direct afkomstig waren uit hun eigen fabriek. Zo wisten zij precies hoe het productieproces van deze vloeren eruit had gezien en konden zij ons alles vertellen over de ins- en outs van de verschillende vloeren. Daarnaast was de prijs hierdoor ook nog eens een stuk lager dan bij andere aanbieders. Toen wij vroeger waardoor dit kwam, vertelde Bax Houthandel ons dat dit kwam doordat zij geen gebruik maakten van tussenpersonen. Doordat zij de vloeren in hun eigen fabriek lieten produceren en vervolgens verkochten, bespaarden zij een hoop geld dat zij anders af zouden moeten staan aan tussenpersonen. Er werd dus echt een win-win situatie gecreëerd. De vloeren waren voor ons namelijk een stuk goedkoper.

Een echte aanrader!

Wij hebben onze eiken vloer uiteindelijk gevonden bij Bax Houthandel. De vloer was van erg goede kwaliteit en erg mooi. Wij zijn dan ook erg te spreken over Bax Houthandel en raden hen graag aan bij anderen!