Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een aluminium schuifpui van Schipper Ede

Bij Schipper Ede bent u aan het juiste adres voor een aluminium schuifpui. Al sinds 1959 weten wij alles over schuifpuien en kozijnen. Van productie tot plaatsing, het hele proces is bij ons in veilige handen. 

Voordelen van een aluminium schuifpui

Een aluminium schuifpui zorgt voor maximale lichtinval en een slankere uitstraling dan een houten of kunststof schuifpui. Een groot voordeel van de aluminium versie is dat deze vrij is van schilderen. Dit komt door de aanbreng van de kleur-poedercoating. Ideaal dus voor uw huis of bouwproject. Daarnaast hebben deze puien een slanke uitstraling, wat op zijn beurt weer zorgt voor een maximale lichtinval. U stelt uw pui zelf samen door te kiezen uit een van de vele kleuren. Voor elke situatie bieden wij een oplossing op maat. Voor de liefhebbers van de tuin is de pui daarnaast een mooie oplossing, omdat deze meer zicht en toegang biedt tot de tuin. Op deze manier versterkt u de verbinding tussen uw huis en tuin en worden deze één. Gevoelsmatig levert dit ook een grotere ruimte op. 

Beter voor het milieu

Een pui verdient zichzelf terug, deze zorgt er namelijk voor dat de energierekening lager wordt en ze hebben een langere levensduur. Daarnaast beschikken onze puien over goede waarden als het gaat om warmte- en geluidsisolatie. Dit is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. De pui levert niet alleen gevoelsmatig meer ruimte op, maar ook praktisch. Doordat de deuren open schuiven en niet open slaan heeft u in uw tuin of op uw terras minder ruimte nodig voor de deuren. 

Op maat gemaakt en van hoge kwaliteit

Bij Schipper Ede kunt u uw schuipui op maat laten maken. De pui wordt volledig afgestemd op uw wensen. Wij bieden een ruime keus in typen en kleuren. Daarnaast zijn onze puien standaard voorzien van HR++ glas en zelfs HR+++ triple glas is een mogelijkheid. Het HR++ glas is opgebouwd uit eerst enkel glas, dan een luchtspouw van stilstaande droge lucht en dan weer enkel glas. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van de aluminium schuifpui, kijk dan op onze website.