Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een nieuwe NIU N1S bij Polderscooter.nl

Bij Polderscooter.nl kunt u nu de nieuwste NIU N1S leasen voor 60,48 euro per maand of kopen voor 2,7990 euro. Dit model scooter heeft een lichtere accu maar heeft daarmee ook nog eens een groter bereik dan vele andere scooter. De serie gebruikt een zogenaamd ‘lithium-ion’ accupakket waarbij u kunt rekenen op duurzaamheid en snelheid. De accu is al binnen zes uur volledig opgeladen waardoor u ruim drie tot vier dagen gebruik kan maken van het voertuig. Dit gaat vaak om vijftig tot zeventig kilometer met slechts één keer de accu opladen. 

Waarom de NIU N1S? 

Nu vraagt u zich misschien af waarom de NIU N1S zo’n goede aankoop is. Naast de duurzame accu kunt u namelijk ook rekenen op vele andere voordelen. Allereerst is het model en ontwerp simpel maar toch elegant. De scooter is makkelijk in gebruik maar ziet er toch netjes uit en oogt klassiek. Bovendien bevat het model een BOSCH motor waardoor het energieverbruik optimaal is tegenover vele andere modellen en series. Ook is er voor deze serie een bijpassende app. De NIU App zorgt ervoor dat u de status kunt bereiken van de N-series. Zo kunt u altijd uw model in de gaten houden als u uw scooter heeft geparkeerd met de anti-diefstal traceerfunctie die in de app verwerkt zit. Tot slot heeft u maar liefst twee jaar garantie op uw model, de accu en vele andere onderdelen. Mocht u problemen ondervinden met uw scooter, dan kunt u uw model naar de meest dichtstbijzijnde onderhoudscentrum brengen. 

Onderhoudspakket bij Polderscooter.nl

Bij Polderscooter.nl kunt u ook drie verschillende onderhoudspakketten aaschaffen. Zo kunt u een onderhoudspakket voor vier keer een beurt op locatie voor 12,08 euro per maand of kopen voor 600 euro. Ook kunt u kiezen voor een E-scooter onderhoudspakket, dit is voor dezelfde prijs. Tot slot kunt u kiezen voor de E-bike zorgeloos onderhoudspakket. Deze geldt voor maar liefst drie jaar voor garantie op locatie, wederom voor dezelfde prijs. Voor meer informatie kunt u de site bezoeken van Polderscooter.nl. Daar vindt u informatie over diverse modellen, series, accessoires en ook onderhoudspakketten.