Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een topkwaliteit tandartsstoel bij All Dent

Een top tandartsstoel kopen doe je bij All Dent. Ik werk al jarenlang in de tandartsenwereld maar nog nooit had ik zo’n goede stoel gehad. Vroeger waren die stoelen echt vreselijk duur om te krijgen en zaten ze niet eens lekker. Nu is het echt een mooi product. Bovendien heb ik veel meer kunnen scoren bij All Dent.

Tandartsstoelen en meer in het assortiment

Ik had echt een nieuwe tandartsstoel nodig voor in de praktijk, omdat mijn oude een paar dagen eerder stuk is gegaan. Zelf vond ik dit niet zo heel erg, want als je er een lange tijd op zat, kreeg je last van je billen. Na een tijdje research te hebben gedaan, kwam ik bij All Dent uit als beste aanbieder. Ik zocht naar een tandartsstoel en daar hadden ze er genoeg van. Ik werd ook meteen nieuwsgierig naar de andere producten uit het assortiment en begon te kijken. Er ging een geheel nieuwe wereld voor mij open! Alle producten daar waren het nieuwste van het nieuwste en van goede merken. Ik zag al voor mij hoe al deze producten in mijn praktijk zouden staan en hoe trots ik erop zou zijn! Maar ik moest me focussen en ging voor de stoel. Toen deze op tijd was geleverd, kon ik hem meteen uitproberen. Deze zat een stuk beter dan de vorige en was van betere kwaliteit.

Mijn hele praktijk vernieuwd

Nadat ik die stoel had gekocht, kon ik de webshop niet uit mijn hoofd halen. Er stonden zulke mooie producten op de site waardoor ik mijn praktijk een boost kon geven. Daarom had ik het besluit genomen om daar meerdere producten aan te schaffen en voor een geheel nieuwe praktijk te gaan. Hier heb ik totaal geen spijt van gehad! Ik kan nu veel meer betekenen voor mijn patiënten met de nieuwe apparatuur. Bovendien wordt mijn werk ook steeds makkelijker door de producten. Dus ik raad All Dent voor alle tandartspraktijken aan.

Bezoek de website

Wilt u ook uw gehele praktijk opnieuw inrichten? Of wilt u maar één specifiek product uit ons assortiment? Bekijk dan de website van All Dent voor meer informatie.