Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

Een videowall huren?

Heeft u binnenkort een evenement of belangrijke presentatie dank aan het interessant zijn om eens te kijken naar de mogelijkheid om een videowall te huren. Aangezien een videowall een echte eye cather is kunt u niet alleen uw presentatie goed weergeven maar het valt ook nog eens bijzonder goed op. Iedere bezoeker van een beurs of evenement zal uw presentatie uitstekend kunnen volgen. Er zijn verschillende manieren om een videowall in te zetten want u kunt bijvoorbeeld kiezen  voor een 3 x 3 videowall of een 2 x 2 videowall met 9 of 4 schermen opgebouwd.

 

Wat kun je met de videowall

Er zijn talloze mogelijkheden te bedenken met de videowall. Zo kunt u een eigen presentatie muur maken voor interne presentaties die u geeft. Maar wat dacht u van een commando kamer waar vaak op meerdere plekken toezicht wordt gehouden en waar elk scherm zijn eigen beeld heeft. Ook simulatie bedrijven gebruiken videowalls om bijvoorbeeld een vloeg of vaar simulatie op uit te voeren. Vanwege de steeds verder dalende prijzen van kwalitatieve LCD schermen zijn videowalls steeds populairder aan het worden gezien de mogelijkheden voor bedrijven. Voor wat betreft de aansturing van het beeld en de verdeling van signalen naar de juiste monitoren is natuurlijk wel goede hardware voor nodig.

 

Videowall bij JFAD huren

Wanneer u een professionele opstelling voor de videowall zoekt kan het handig zijn om met de specialist op dit gebied af te stemmen welke opstelling het meest handig is. Zo kan JFAD als specialist u ondersteunen in de verhuur van de appratuur als ook de beste opstelling en bevestiging van de schermen voor uw evenement. U heeft eigenlijk verder geen zorgen over de werking van de apparatuur aangezien alles voor u wordt geregeld. Wilt u een videowall permanent in uw organisatie gebruiken dan kan dit natuurlijk ook want een videowall kopen is natuurlijk ook een optie.

https://www.jfad.nl/verkoop/

Related Posts

Piaggio Zip kopen of leasen?

Kiezen voor een theorie cursus in Zwolle

Waarom Nederlanders van RIH fietsen houden