Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

Hittebestendige siliconenkit

Als u een hittebestendige of zelfs brandwerende siliconenkit nodig heeft dan is TechnischeProdukten.nl het goede adres. Hun assortiment bevat om te beginnen de hittebestendige siliconenkit van CTN die perfect is voor het afkitten van delen die zeer heet worden. De kit is hittebestendig tot 300° wat deze zeer geschikt maakt voor het afkitten rond ovens, kachels en fornuizen. Daarnaast vindt u bij TechnischeProdukten.nl de kachelkit van Fire Sealant die bestand is tot 1200 graden. Deze kachelkit is te gebruiken voor het dichten van naden in kachels, openhaarden en ovens. Tot slot is er de Fire Protect Brandwerend Siliconen voor het brandwerend afdichten.

Hittebestendige siliconenkit van TechnischeProdukten.nl

Voor het hittebestendig afdichten en lijmen van voegen, naden en kieren of reparatie van rubberen onderdelen is er de hittebestendige siliconenkit van Technischeprodukten.nl. Deze hittebestendige kit is uitermate geschikt voor het afdichten rondom rookkanalen, warmteafvoerkanalen, hitteschermen voor de open haard en rondom (keramische) kookplaten. Verder is deze hittebestendige siliconenkit ideaal voor het verlijmen en afdichten van oven- en magnetronruiten. Deze kit blijft flexibel zodat het bij temperatuurverschillen mee kan bewegen.

De hittebestendige siliconenkit van CTN is verkrijgbaar in de kleuren transparant en zwart. De kit wordt geleverd in een Pressure Pack met een nozzle erop, hierdoor heeft u geen kitpistool nodig en is de kit zeer makkelijk aan te brengen.

De kachelkit Fire Sealant

De kachelkit Fire Sealant van Den Braven is temperatuurbestendig is tot 1200 graden en is geschikt voor de montage van kachels, ovens, open haarden en barbecues. Deze kit is ook geschikt voor het verlijmen en voegen van vuurvaste stenen. Het advies van TechnischeProdukten.nl is om na het uitharden van de kit eerst langzaam de omgeving op te warmen, dit voorkomt blaasvorming in de kitnaad.

Fire Protect Brandwerend Siliconen voor het brandwerend afdichten

Fire Protect Silicone is een brandwerende, elastomere, neutraal verhardende siliconenkit. Deze kit is bedoeld voor het brandwerend afdichten van voegen die in geval van brand een zekere brandwering moeten bezitten en het verspreiden van vuur, rook of giftige dampen moet tegen gaan. Deze kit is tot 4 uur brandwerend en is ook buiten toepasbaar.