Press "Enter" to skip to content

Houten picknicktafel

Een robuuste, houten picknicktafel kan voor heel veel dingen goed zijn. Een ambachtelijke houten picknicktafel kunt u krijgen bij houtenpicknicktafel.nl! Wij maken ze met de hand, wat betekent dat ze écht ambachtelijk zijn. Iedere tafel is weer uniek gemaakt, op een duurzame wijze, van een zware en degelijke kwaliteit. Bij ons worden de tafels gemaakt van eikenhout of douglashout. Dit zijn planken die ieder wel rond de vijf centimeter dik zijn en ook nog eens 150 tot 200 kilogram wegen! Zo weet u zeker dat de tafels wel jarenlang mee kunnen gaan. Eigenlijk zijn het dus eenmalige uitgaven waar nog heel lang plezier van kon worden beleefd. 

Ambachtelijke houten picknicktafel, geen massaproductie

Bij ons wordt iedere houten picknicktafel dus met de hand gemaakt. Wij doen niet aan massaproductie. In feite betekent dit dat iedere tafel die door ons gemaakt wordt weer maatwerk is, en dus uniek. Daarom kunnen we de tafel ook aanpassen naar uw wensen. De meeste producten die we hebben worden om deze reden op bestelling gemaakt. In overleg is het uiteraard mogelijk om meerdere tafels tegelijkertijd te laten produceren. Vooral voor onze klanten in de horeca is dat handig. Dan zijn er altijd meer dan één tafel nodig om buiten neer te kunnen zetten voor klanten om aan te eten. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit de horeca, bedrijven, particulieren en hoveniers. Bent u benieuwd naar onze best verkochte producten? Neem een kijkje op onze website, daar kunt u het allemaal vinden. 

Zware tafels

Doordat het merendeel van onze producten behoorlijk zwaar zijn, kunnen we er uiteraard voor zorgen dat ze bij u aan huis geleverd worden. De levering is meestal vanaf het moment van bestelling over 2 tot 3 weken. Onze vervoerder maakt dan een afspraak met u om samen een afleverafspraak te maken. Zo staat er niet ineens een onverwachte picknicktafel voor de deur. U weet dus zeker dat u thuis bent wanneer het wordt afgeleverd, dat is wel zo makkelijk. Uiteraard kunt u ook zelf langskomen om de producten op te halen wanneer u dat prettiger vindt. Wij doen er niet moeilijk over.