Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

Houten vloeren voor het leven

Er was eens een plek waar houten vloeren alomtegenwoordig waren. Niemand haalde het in zijn hoofd om een andere vloer uit te proberen, omdat de houten vloeren zo geweldig waren. Houten vloeren waren zo geweldig, dat er zelfs geen oorlogen waren en vrede de norm was. Koningen waren vreedzaam door de warme en verzachtende atmosfeer van de houten vloeren, daardoor werden er geen oorlogen gevoerd met andere landen, omdat iedereen tevreden was met de houten vloeren die ze hadden. In deze wereld hadden de armen het ook goed, omdat het een grondrecht was om houten vloeren in hun huizen te hebben. Er was geen ontevredenheid omdat de houten vloeren eigenlijk alles waren wat mensen wilden, en omdat iedereen al houten vloeren had, was er geen ruimte voor jaloezie. Bekijk houten vloeren op www.baxhouthandel.com

Houten vloeren in rep en roer

De houten vloeren waren bedacht door een held, die honderdduizend jaren na zijn heldendaad nog steeds bezongen werd in ballades. Door zijn toedoen, hadden houten vloeren de wereld veroverd en hielden ze die wereld nog steeds. De mensen waren tevreden, en de houten vloeren ook. Niemand verwachtte dat de eer en alomtegenwoordigheid van houten vloeren ooit zouden worden aangetast, maar toch gebeurde het. Een eiland vol eigenzinnige mensen hakten steen uit rotsen, en hadden moeite om genoeg hout te vinden om houten vloeren van te maken. Een genie in hun midden verklaarde toen dat het veel beter zou zijn om stenen vloeren te hebben in plaats van houten vloeren. Er was immers veel meer steen op hun kleine eiland dan hout, dus wat het veel logischer om de houten vloeren in te ruilen voor stenen vloeren, want dat hout kon voor veel betere dingen gebruikt worden. Zo begon de overname van de stenen vloer, en woord over de verandering verspreidde zich rap naar de omringende eilanden en uiteindelijk, het vasteland.

Houten vloeren vs. stenen vloeren

Koningen waren woest, toen ze erachter kwamen dat de heilige heldendaad van de held onteerd was door het verruilen van de gezegende houten vloeren voor de heidense stenen vloeren. Snel werden er soldaten geworven om een leger op gang te brengen. Zouden de houten vloeren het volhouden?