Press "Enter" to skip to content

HSV-tmp, spuitgietbedrijf

Hallo, wij zijn HSV-tmp, en wij zijn een spuitgietbedrijf! Bij ons kunnen er grote kunststof spuitgietproducten op maat voor u worden ontwikkeld, we zijn namelijk specialist in het produceren van grote kunststof spuitgietproducten. Inmiddels hebben we ons kunnen ontwikkelen tot een van de meest toonaangevende Europese producent van grote kunststofproducten. Daar zijn we wel ontzettend trots op. Maar bovenal blijven we een organisatie die zowel open als ongecompliceerd is, vol met enthousiastelingen die niet kunnen wachten om met u samen te werken aan een nieuw project. Wilt u eens persoonlijk kennis kunnen maken? Neem dan contact met ons op! We zien u graag op afspraak.

Spuitgietbedrijf, het proces

Als spuitgietbedrijf is er natuurlijk een proces dat voorafgaat aan het produceren van de kunststofproducten. De eerste stap is uiteraard het ontwikkelen van het concept idee. Het is altijd een goed idee om HSV-tmp in een vroeg stadium te betrekken bij het ontwikkelen van het product, omdat we u al vanaf het begin kunnen adviseren met onze vakkennis van kunststoffen en productietechnieken. Daarnaast kunnen er al elementen verwerkt worden in het design, die later tijdens de logistieke fase geld zullen besparen. Dat is alleen maar makkelijk. Dan volgt het ontwikkelingstraject, hierbij gaan we een productieplanning voor u maken zodat u een indicatie kan krijgen van de doorlooptijden van een project. Ieder product is anders, en ieder productieproces daarom ook. We kunnen u daarom geen gemiddelde tijd geven helaas.

De afrondende fases

Dan zijn we eindelijk gearriveerd bij het grote moment, de productie! Het product kan eindelijk gemaakt worden met onze geschikte verwerkingsmethodes. HSV-tmp is onder andere sterk in spuitgieten, thermoplastisch schuimgieten en cascade spuitgieten. Wanneer het product gemaakt is, kan er gedacht worden aan de logistiek. Gelukkig heeft u ons al in een vroeg stadium betrokken, daardoor besparen we nu geld doordat we een slim ontwerp hebben met doordachte verpakkingsoplossingen. Alles wordt veilig en voordelig getransporteerd. Wat wilt u nog meer? Nu heeft u een goed idee van wat u te wachten staat, wanneer u een groot kunststofproduct gaat produceren bij HSV-tmp, wanneer belt u ons op?

Bekijk de website via de link https://www.hsv-tmp.nl/spuitgietbedrijf/.