Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

JZ Fietstechniek, de fietsenmaker Veenendaal

Johan van JZ Fietstechniek in Veenendaal, is niet alleen een fietsenmaker in Veenendaal, maar ook de professional als het aankomt op de aanschaf van een nieuwe fiets. Want de fiets die je koopt, en vooral waar je hem koopt, heeft een enorme impact op je veiligheid, comfort en hoeveel plezier je hebt met de fiets! Hij maakt het kopen van een fiets makkelijk en leuk! Fietsen zijn voertuigen die op hoge snelheid kunnen rijden en weten zich zelfs goed staande te houden in uiteenlopende en veeleisende omstandigheden. Om hun best te kunnen doen, moet een fiets gemaakt zijn van hoogwaardige materialen, gemonteerd door bekwame en getrainde fietsmonteurs, en goed op maat gemaakt zijn. Door je nieuwe fiets te kopen bij een professionele fietsenwinkel in plaats van bij een groothandel of een “discount” warenhuis, krijg je tal van belangrijke voordelen die je een leven lang fietsplezier garanderen.

Professional

Heel wat verschillende mensen komen graag bij deze fietsenmaker in Veenendaal. Vooral omdat ze behoefte hebben aan de deskundigheid van Johan en zijn team. Hij zorgt ervoor dat uw fiets de juiste maat heeft en goed is afgesteld. Ook testritten zijn mogelijk. Het resultaat is eenvoudig, efficiënt en veilig fietsen en meer plezier! Hij heeft een ruime keuze aan fietsmodellen, maten, stijlen en kleuren. Hij begeleidt je graag bij de aanschaf van de voor jou beste fiets. En als je dan terugkomt voor onderhoud of een reparatie, ervaar je direct de deskundigheid van Johan en zijn team.

Zorgvuldigheid is belangrijk

Fietsen worden geleverd in dozen en moeten zorgvuldig en goed gemonteerd worden om veilig te zijn, goed te werken. Fietsen worden in de winkel door ervaren mensen geassembleerd, en elke fiets wordt door en door getest om een goede werking en veiligheid te garanderen. Ze worden dan zorgvuldig aan u aangepast op het moment van aankoop. Testritten, tune-ups en instructies zorgen voor veilige en goede ritten. Naast onderhoud, reparatie en de verkoop van fietsen kunt u hier ook terecht voor een ruime keuze aan kwalitatieve fietsaccessoires, helmen en kleding in vele modellen, kleuren en maten.