Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

Kartonnen bekers voor een zacht prijsje

 

Kartonnen bekers om te schenken horen bij het plaatje dat bezoekers aan uw bedrijf willen zien. Bedrukken met uw eigen logo? Koffiebekers bedrukkingen uw eigen huisstijl en voorzien van de uitstraling van uw bedrijf. Koffiebekerbestellen.nl maakt met uw logo het ultieme visitekaartje van uw bedrijf. Ze worden letterlijk vastgepakt en door vele ogen bekeken. Uw reclame-uiting, slogan of pakkende zin met uw logo bedrukt wordt dus altijd gezien door bezoekers, klanten en leveranciers. U mag van ons alleen het beste verwachten, full-colour bedrukking! Vanaf 1000 stuks kan u al bij ons bestellen, geweldig toch? Dus: heeft u binnenkort een conferentie, lezing, afspraak of gewoon behoefte aan een nieuwe lading; schakel ons dan per direct in! Met een eigen logo bedrukt, of gewoon lekker kaal. Het is allemaal mogelijk! Bestel vandaag nog kartonnen of plastic bekers.

 

Kartonnen of plastic bekers kopen

Koffiebekers laten bedrukken van uitstekende kwaliteit, voorzien van de boodschap die u er graag op ziet. Het klinkt allemaal zo vanzelfsprekend, maar heeft u het al echt in huis? Dit extra stukje professionaliteit, dat precies past bij een echte ondernemer als u. De bezoekers zullen uw naam sneller onthouden, de naamsbekendheid van uw grote trots zal omhoogschieten. Eigenlijk heeft het aanschaffen van kartonnen bekers die bedrukt zijn alleen maar voordelen. Wilt u ook zo snel mogelijk minimaal 1000 bekertjes om snel meer bekendheid onder de bedrijven te krijgen? Hier kan u onmogelijk nee tegen zeggen. Bestel snel en wij zullen leveren, u bent bij ons in uitstekende handen. Wanneer er nog vragen zijn staan onze kenners aan de telefoon voor u klaar om daarbij te helpen.

 

Kartonnen bekers voor 1000 personen

Heeft u net als vele andere bedrijven ook behoefte aan minimaal 1000 bekers? Of misschien wel meer? Niks is te gek. Laat gauw weten waar uw keuze op valt en wij leveren direct.

 

Related Posts

Schroevendraaier set in huis

De ultieme schuifpuien zijn verkrijgbaar bij Schipper Ede

Toegangscontrole in de bedrijfswereld