Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

Loodgieter-Leeuwarden.nl: Snel een ervaren loodgieter in huis!

Bij Loodgieter-Leeuwarden.nl kunt u eenvoudig en snel een ervaren loodgieter inschakelen. Wij zijn 24 uur iedere dag van de week bereikbaar zodat u niet hoeft te wachten als er een spoedgeval plaatsvindt.

Wat doet loodgieter-leeuwarden.nl?

Bij Loodgieter-Leeuwarden bent u aan het juiste adres voor het installeren en het onderhouden van uw cv-ketel. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als u een lekkage vindt in uw woning of voor het installeren van een badkamer. Wij zijn vakspecialist als het gaat om het installeren van badkamer en daarom zijn wij dé loodgieter in de omgeving van Leeuwarden. Als u klaar bent met uw huidige badkamer of als u graag een inloopdouche wilt, dan zorgen wij ervoor dat de leidingen worden gelegd. Dit is belangrijk omdat u anders niet meer gebruik kunt maken van uw andere sanitaire voorzieningen zoals uw toilet en wasbak. Niet zijn alleen waterleidingen van belang maar ook een afvoerleiding is belangrijk. Gezien wij nauwkeurig te werk gaan, hoeft u zich geen zorgen te maken dat de leidingen verkeerd worden geplaatst. Ook kunt u bij ons ander sanitair laten aanleggen. Ook hierbij zorgen wij ervoor dat de leidingen goed gelegd worden en dat de afvoer op de juiste manier wordt gekoppeld. Indien dit niet goed gebeurd, is er een grote kans dat u lekkage krijgt in uw woning. Voordat wij het nieuwe sanitair aanleggen, zorgen wij er eerst voor dat uw oude sanitair wordt verwijderd. Wij doen dit voorzichtig zodat uw leidingen niet worden beschadigd.

CV-onderhoud

Naast het plaatsen van uw badkamer kunt u ook bij ons uw CV-ketel laten onderhouden. Het onderhoud van uw CV is erg belangrijk. Wij raden dan ook aan om bij een nieuwe ketel dit tweemaal te laten doen per jaar en bij een oudere op jaarlijkse basis. Als u naar uw CV laat kijken, verkleint u de kans dat er gevaarlijke gassen vrijkomen in uw woning. Naast CV-onderhoud, kunt u er ook voor kiezen om de ketel door ons te laten installeren. Twijfelt u nog over een nieuwe ketel? Neem dan gerust contact met ons op.