Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

Met spoed op zoek naar postdozen

Ik had zo snel mogelijk postdozen nodig voor mijn eigen bedrijf. Als eigen ondernemer maak ik verschillende soorten producten voor een goede prijs. Deze producten verstuur ik altijd met de post naar mijn klanten toe. Alleen mijn postdozen beginnen op te raken dus ik wilde bij het bedrijf waar ik ze altijd bestel opnieuw een bestelling plaatsen. Maar ze hadden mijn formaat niet meer, dus ik moest een ander bedrijf aan zoeken die het formaat wel had van mijn postdozen.

Postdozen in een specifiek formaat vinden

Omdat ik naar postdozen met een specifiek formaat aan het zoeken was, was het beste moeilijk om een goede aanbieder te vinden. Het is namelijk maar één formaat wat ik nodig heb, geen meerdere. Dit komt omdat mijn producten meestal maar in een formaat doos passen. Een grotere doos is ook nog een optie, maar dan moet ik meer betalen voor het materiaal en dat vind ik zonde. Daarom wilde ik liever het gepaste maat. Na een tijdje zoeken op het internet kwam ik de website van Dozenhal tegen. Daar zag ik meteen een functie waarmee ik de verschillende formaten die ze hadden kon opzoeken. Toen ik deze functie gebruikte, zag ik mijn formaat er tussen staan.

De enige aanbieder

Ik was heel blij om te zien dat er eindelijk een bedrijf was die mijn formaat had. Ik heb nog even snel verder gekeken naar andere bedrijven, maar dozenhal was echt de enige aanbieder in postdozen. Nadat ik de offerte voor een aantal dozen had aangevraagd kreeg ik deze snel via de mail binnen. Hiermee ben ik akkoord gegaan en heb ik de uiteindelijke bestelling geplaatst. Binnen een paar dagen had ik mijn voorraad binnen en ik was erg helemaal blij mee. Ik ga zeker vaker bij Dozenhal bestellen.

Dozenhal

bent u ook benieuwd wat Dozenhal allemaal te bieden heeft qua producten of diensten? Of bent u op zoek naar een specifiek formaat dat nergens te vinden is? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie. U vindt daar het gehele assortiment en wat zij nog meer voor u kunnen betekenen.

Related Posts

Waarom Nederlanders van RIH fietsen houden

Toegangscontrole in de bedrijfswereld

Lamelparket in je appartement? Ja of nee?