Press "Enter" to skip to content

Mezzaninevloer

Niemand heeft zin in een lange verbouwing of verhuizing voor het bedrijf. Toch is extra ruimte creëren wel van belang voor uitbreiding. Een mezzaninevloer kan hierbij helpen. Deze vloer zal namelijk gemakkelijk extra ruimte creëren binnen een bedrijfspand. Hierdoor worden grote ruimtes optimaal benut. De vloer is gemakkelijk is makkelijk te demonteren en uit te breiden. De kracht van het systeem is enorm, waardoor het ook mogelijk is om het systeem te hergebruiken op een andere locatie. Een mezzaninevloer is daarom niet de oplossing voor even, maar is de oplossing voor de lange termijn.

Bespaar kosten en energie

Een flexibel systeem met een enorm draagvermogen van 300 tot 2.5000 kg per vierkante meter en een overspanning van 12 meter. Dan hebben we het over onze mezzaninevloeren. Deze koudgewalste profielen bieden veel mogelijkheden, namelijk:

  • Tot wel 11% kostenbesparing door gebruik van uw constructie als kabelgoot
  • Tot wel 17% besparing op uw schadepost door bescherming van sprinklers/verlichting
  • Tot wel 43% minder verlichting nodig door gebruik van het weerkaatste licht
  • HEXA gaten voor doorvoer verlichting/sprinklers, zonder hoogteverlies

Voorzien van CE-keurmerk

Alle mezzaninevloeren zijn voorzien van een CE-keurmerk, deze is afgegeven door de TüV. De mezzaninevloer is in verschillende afmetingen en vormen leverbaar. Daarom is de mezzaninevloer altijd op maat geproduceerd en daardoor geplaatst kan worden. De mezzanine vloer voor meer ruimte binnen uw bedrijfspand. Dit allemaal tegen een scherpe prijzen en compleet op maat gemaakt.

Contact opnemen

Wij willen u graag helpen met onze mezzaninevloer. De vloer zal u ruimte bieden en zal zorgen voor minder stress. Geen lange verbouwing of verhuizing, maar een mezzaninevloer op maat. Neem contact op met ons, want wij kunnen u ruimte bieden! Vraag onze vrijblijvende offerte aan of bel ons!

https://www.mezzanine.nl/