Donbrownbusauctions
Image default
Business / Transportation and Logistics

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Wageningen?

Tasman verhuur is uw verhuisbedrijf in Wageningen, wij helpen u met verhuisbussen, personenauto’s, aanhangers, verhuismateriaal, verhuishulp en alles wat u maar nodig kunt hebben bij een verhuizing. In ons assortiment zitten er tal van producten die u kunt gebruiken voor het verhuizen, zoals verhuisdozen, boekendozen, garderobedozen en een heleboel andere soorten dozen die gespecialiseerd zijn voor het vervoeren van specifieke spullen. Daarnaast hebben we ook matrashoezen, bankhoezen en andere hoezen voor andere spullen of meubels. Kortom, in ons assortiment zit alles wat je dus maar nodig kan hebben bij een verhuizing!

Verhuisbus van verhuisbedrijf in Wageningen

Van ons verhuisbedrijf kunt u naast allerlei verhuisspullen ook verhuisbussen huren. Onze verhuisbus heeft een laadruimte van 20 kubieke meter, deze Fiat Ducato is ideaal voor het transporteren van grote hoeveelheden meubels, spullen en nog veel meer. Zeker wanneer u moet verhuizen in Wageningen of omstreken! Heeft u geen speciaal rijbewijs voor grote bussen? Dat is geen probleem, u kunt gewoon met een rijbewijs B deze verhuisbus besturen zonder problemen. Wanneer u dan toch twijfelt hebben we gewoon chauffeurs die het graag van u overnemen.

Verhuisservice

Met Tasman Wageningen kunt u heel eenvoudig verhuizen, zeker wanneer u gebruik wil maken van onze verhuisservice. Met onze werkwijze verhuist u namelijk stressvrij en goedkoper dan wanneer u met een ander verhuisbedrijf zou verhuizen. U kunt bij ons namelijk de hulp van familie en vrienden inschakelen om mee te helpen, dat scheelt weer krachten die het werk betaald voor u doen. Ook kunt u alleen een verhuiswagen huren, zoals we al net noemden. Wanneer u gebruik wil maken van een verhuisbus en één van onze verhuizers, dan kost dat slechts €59,- per uur, en iedere verhuizer die u er extra bij wilt hebben is €39,- extra per uur. Bekijk dit verhuisbedrijf Wageningen

Alle punten op een rijtje

De verhuisservice van Tasman Wageningen is mogelijk van maandag tot en met donderdag, maar dat is wel onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de verhuisbus en de verhuizers natuurlijk. De uurtarieven die we net noemden zijn wel inclusief alles, dus u hoeft niet extra bij te betalen voor BTW of brandstof bijvoorbeeld.