Press "Enter" to skip to content

Piaggio Zip scooter

Voor iedereen die op zoek is naar een scooter die goedkoop is zul je snel terecht komen bij onbekende merken van Chinese makelij. Dat kan meevallen, het kan ook tegenvallen. Als je niet het budget hebt voor een luxe scooter maar wel snel op een nieuwe scooter wilt rijden kun je ook een Piaggio Zip kopen. Die is goedkoop en kwalitatief erg goed. Je kunt trouwens ook een Piaggio Zip leasen, dan is sparen voor een nieuwe scooter helemaal niet nodig!

 

Kies voor kwaliteit met de Piaggio Zip

Er zijn veel scooters die goedkoop zijn en een Italiaans klinkende naam hebben, Piaggio is “the real thing”, het is de fabrikant die ook de echte Vespa scooters maakt. Ze maken daarnaast ook Piaggio scooters die behoorlijk goedkoop zijn en toch die Europese standaard kwaliteit bieden. Dat het ook nog eens een mooie scooter is met een uitstekende wegligging is mooi meegenomen.

 

Direct een Piaggio Zip kopen

Beslis niet te snel, kies eerst het type Piaggio Zip dat bij jou past. Wil je liever een viertakt motor of ben je fan van tweetakt? Wil je met een snorfiets over het fietspad of met de bromfiets op de openbare weg rijden? De Custom uitvoering is heel bijzonder, dan kun je uit veel meer kleuren kiezen dan het standaard aanbod. Met de Piaggio Zip kun je alle kanten uit, kijk direct in de webshop voor de mogelijkheden.

 

Liever een Piaggio Zip leasen?

Als de prijs van de Piaggio Zip toch net iets te hoog is hoef je toch niet te kiezen voor een budget scooter, je kunt ook een Piaggio Zip leasen. Dan betaal je de scooter in maandelijkse termijnen af, ondertussen kun je rijden op je eigen scooter, die ook echt jouw eigendom wordt. Informeer direct naar de mogelijkheden voor het leasen van een Piaggio Zip scooter. voor meer info zie http://www.scootersite.nl/piaggio-scooter/zip/