Press "Enter" to skip to content

Schakel een scheidingsbemiddelaar in en maak duidelijke afspraken tijdens je scheiding

Jij vindt het toch ook belangrijk dat je scheiding goed verloopt? Je toekomstige ex-partner waarschijnlijk ook. Of je nu met ruzie uit elkaar gaat of je samen met hem of haar hebt besloten om te gaan scheiden, er zijn vaak veel emoties. Hierdoor is het altijd verstandig om een scheidingsbemiddelaar als Zorgeloosch Scheiden in te schakelen. Deze zorgt ervoor dat er de juiste keuzes worden gemaakt waardoor jij, je toekomstige ex-partner en je kinderen zo goed mogelijk uit de scheiding komen. Hoe zij dit doen? Door het maken van duidelijke afspraken, financieel advies en door ervoor te zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien. Dat is pas zorgeloos scheiden.

Zo worden de kinderen niet de dupe van de scheiding

Je gaat scheiden van je toekomstige ex-partner. Je hebt kinderen met hem of haar en je vindt het belangrijk dat zij hier niet de dupe van worden. Kies daarom voor scheidingsbemiddeling door een specialist met persoonlijke aandacht en uitgebreide vakkennis. Hier kun je niet alleen terecht voor financiële begeleiding bij een scheiding. Deze zorgt ervoor dat je kinderen op een goede en veilige manier opgroeien, waarbij beide ouders betrokken zijn. Samen met jullie stelt Zorgeloosch Scheiden een ouderschapsplan op waarin precies staat hoe de zorg en opvoeding verdeeld wordt, hoe de kosten worden verdeeld en wat de woonsituatie wordt voor je kind. Zo weet je zeker dat je kinderen zo goed mogelijk door de scheiding komen.

Wie krijgt de woning na de scheiding?

Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Een woning is waarschijnlijk het grootste bezit dat jij en je toekomstige ex-partner samen hebben. Wanneer je gaat scheiden is het daarom belangrijk om dit goed te regelen. Een specialist als Zorgeloosch Scheiden maakt je wegwijs in de mogelijkheden. Blijft een van de twee in de woning wonen? Willen jullie er allebei weg? Of moet het huis verkocht worden, omdat je deze niet in je eentje kunt betalen? Wat de situatie ook is, een specialist als Zorgeloosch Scheiden zorgt ervoor dat dit goed geregeld wordt en dat je je niet laat leiden door emoties.