Press "Enter" to skip to content

Tomos kopen

Er zijn scooter merken die komen en weer gaan, maar enkele merken blijven altijd bestaan. Naast de Vespa, de koning van de luxe retro scooters is er de Tomos, de scooter zonder fratsen uit de tijd toen Puch de scepter zwaaide. Je kunt nog steeds een splinternieuwe Tomos kopen, ze produceren nog steeds nieuwe scooters die gebaseerd zijn op de techniek van toen. Als iets goed werkt moet je er zo min mogelijk aan sleutelen, dat lijkt het devies van Tomos te zijn. Waarom zou je in deze tijd nog een Tomos kopen? Daar zijn volop redenen voor!

 

Je kunt een Tomos kopen voor de prijs

Tomos scooters liggen in het laagste prijs segment. Voor net iets meer dan duizend euro kun je een Tomos scooter kopen. Als je iets meer gemak wilt zijn er enkele luxere modellen en die zijn nog steeds opvallend betaalbaar.

 

Je kunt een Tomos kopen voor de eenvoud

Geen toeters en bellen op een Tomos. Op het meeste luxe Tomos model vind je knipperlichten en een mandje. De automatische versnelling is zo eenvoudig als het maar kan zijn, er is een model met elektronische ontsteking als je liever niet de kickstarter wilt gebruiken. Maar geen chroom, geen bijzondere velgen en geen kermis aan een Tomos scooter.

 

Je kunt een Tomos scooter kopen voor de nostalgie

Tomos scooters worden sinds 1954 gebouwd in Slovenië. Sinds 1966 werden er ook Tomos scooters gebouwd in Nederland. Sinds de jaren tachtig is er zeer weinig veranderd aan deze scooters. Dezelfde zuinige motor, de grote 16 inch wielen en de comfortabele vering. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg is zeker van toepassing op Tomos.

 

Je kunt een Tomos scooter kopen omdat ze gewoon goed zijn

Tomos is een gevestigd merk voor een budget prijs. Je krijgt wat je ziet, een degelijke scooter voor comfortabele ritten voor een schappelijke prijs. Een gloednieuwe scooter voor iets meer dan duizend euro met een nostalgisch tintje. Daarom is een Tomos kopen een goed idee. Bekijk alle modellen in de webwinkel en kies de Tomos scooter die bij jouw past. Bijvoorbeeld met een mandje?

https://www.fastfuriousscooters.nl/tomos/