Press "Enter" to skip to content

Voordelen van LED Strip als LED verlichting

Nu steeds meer particulieren en bedrijven overstappen op LED Verlichting komen er ook meer creatieve toepassingen die met andere soorten verlichting niet mogelijk waren. Hoewel lichtstrips en lichtbalken al langer bestaan bieden LED Strips meer mogelijkheden dan voorheen. Er zijn ook veel types LED Verlichting waarmee de toepassingen nog groter worden. Dit zijn vijf voordelen voor het gebruik van LED Verlichting bij LED Strips.

 

  1. LED Verlichting verbruikt minder energie waardoor LED Strips die geplaatst worden op plekken waar de verlichting vaak of altijd aan staat snel kosten zal besparen.
  2. Omdat LED Verlichting een langere levensduur heeft is het vervangen van LED Strips minder vaak nodig dan bij andere soorten verlichting. Dat bespaart tijd, moeite en kosten.
  3. Een groot voordeel van LED Verlichting is het gebrek aan warmteontwikkeling. Daarmee kunnen LED Strips geplaatst worden op plekken die normaal lastig verlicht kunnen worden.
  4. Bij sommige types LED Verlichting is het ook mogelijk dimmers te gebruiken. Dat is een voordeel bij LED Strips waarmee lange ketens aan LED lampen naar behoefte dimbaar zijn.
  5. LED Verlichting is niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren maar ook in verschillende kleurtemperaturen. Daarmee is het mogelijk om in een ruimte een LED Strip met warm licht te hangen voor een gezellige sfeer, of juist daglicht voor een werkomgeving.

 

Alle voordelen van LED Verlichting worden optimaal benut in LED Strips. Door het gebruik van LED lampen is elke ruimte optimaal te verlichten onder elke situatie en voor elke toepassing. Als je het kunt bedenken is het uitvoerbaar met LEDs.

https://www.leds-depot.be/