Press "Enter" to skip to content

Waar kunt u tegenwoordig een dampkap kopen tegen internetprijzen bij een toonzaal?

Wanneer u een nieuwe dampkap wilt gaan kopen, heeft u de keuze uit twee verschillende opties. U kunt namelijk naar een speciaalzaak gaan om de dampkap te komen of u kiest ervoor om de dampkap te bestellen via het internet. U zult echter merken dat de prijzen nogal kunnen verschillen. Gaat u echter uw Novy dampkap kopen bij Elektro Lommelen? Dan zult u merken dat u hier producten aan internetprijzen kunt kopen, zowel via de webshop van deze specialist als in de toonzaal? Het handige hiervan is dat u de dampkap die u op het oog heeft eerst in het echt kan bekijken voordat u deze (online) aankoopt. Zo weet u wat u in huis haalt.

Novy dampkap: dampkamp van een Belgische fabrikant

Een echte aanrader als u een nieuwe dampkap nodig heeft, is een Novy dampkap, die u kunt kopen bij een speciaalzaak zoals Electro Lommelen. Deze dampkap wordt geproduceerd door een Belgische fabrikant die al meer dan 100 jaar bestaat. Kortom, een dampkap van Novy is een dampkap van Belgische makelij. Novy is gekend als een Belgische producent van dampkappen en een echte marktleider. Novy produceert immers dampkappen van topkwaliteit, voorzien van gepatenteerd randafzuigtechnologie en geluidsdemping. Daarom kunt u altijd rekenen op vijf jaar garantie op uw aankoop. Novy verkoopt niet alleen dampkappen in België, maar ook in het buitenland wordt mensen aangeraden een dampkap te kopen van dit merk. Bovendien heeft Novy een eigen team van technici en herstellers die u snel van dienst kunnen zijn bij een defect.

Vijf jaar garantie op een Novy dampkap

En, weet u het al? Gaat u een nieuwe keuken met hoogwaardige dampkap kopen bij Elektro Lommelen? En kiest u hierbij voor een Novy dampkap? U maakt een verstandige keuze. Wanneer u een dampkap gaat kopen van dit merk, dan weet u zeker dat u een goed product in huis haalt, dat nog jarenlang meegaat. Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar volledige garantie ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.