Press "Enter" to skip to content

Welke steriele verpakking past het beste bij uw producten?

Wanneer u kijkt naar verpakkingen voor de voedselbranche, dan zal het u niet ontgaan dat u nogal wat te kiezen heeft! Veel van deze verpakkingen zijn van PET gemaakt. Zo vindt u bij een specialist als PET Power een enorm assortiment aan standaard PET verpakkingen, bestaande uit meer dan 700 PET flessen en -potten. De kans is groot dat u ook voor uw product wel de juiste verpakking vindt. Wilt u echter een écht speciale PET verpakking voor uw product? Dan kunt u bij de specialist vaak ook terecht voor een innovatieve en specifieke verpakking op maat gemaakt voor uw product. Op deze manier kunt u ook uw verpakking steriel maken. Zoals u ziet, vindt u bij de specialist voor elke toepassing wel de juiste PET verpakking.

De PET verpakking wordt gebruikt in verschillende industrieën

Verschillende industrieën vragen om verpakkingen met andere producteigenschappen. Hoe handig zou het zijn als u al deze verschillende verpakkingen bij een en hetzelfde bedrijf kunt kopen? U vindt er namelijk een selectie aan meer dan 700 verschillende standaard PET verpakkingen. Het is dan ook niet gek dat de al dan niet steriele PET verpakking in diverse industrieën wordt gebruikt. Zo ziet u regelmatig PET verpakkingen voor cosmetische producten, voedingsmiddelen, en schoonmaakmiddelen. Doordat PET ook als steriele verpakking kan worden gebruikt, ziet u dit materiaal ook vaak terug als verpakking in de medische sector. Eén materiaal, vele mogelijkheden: dat is PET.

Kies voor duurzaamheid bij het kopen van uw PET verpakking

Het kopen van een PET verpakking doet u veelal in grote oplagen. Wat hierbij belangrijk is, is een consistente kwaliteit. Oftewel, iedere individuele verpakking moet voldoen aan een ‘benchmark’ niveau. De ecologische voetafdruk van uw steriele PET verpakking wordt bijvoorbeeld zo laag mogelijk gehouden door het PET materiaal te recyclen. Ook hanteert een specialist op het gebied van PET verpakkingen, zoals PET Power, geavanceerde productieprocessen die zijn gericht op het verlagen van de CO2-uitstoot. Op deze manier wordt gezorgd dat de (steriele) PET verpakking waarin u uw producten verpakt, zo duurzaam mogelijk is. U wilt toch ook uw steentje bijdragen aan een betere wereld?