Press "Enter" to skip to content

Werk en vacatures

Wanneer je goed bent in je werk hoef je bij OTTO Workforce niet te solliciteren. Maak gebruik van onze vacatures en je kan jouw droombaan vinden. We nemen hierbij alleen de meest gedreven mensen aan. Het is daarbij van belang dat je elke dag het verschil kan maken. We zoeken daarom de beste medewerkers. Heb je ambitie ga dan naar OTTO Workforce. Dergelijke mensen nemen we daar aan. Heb je behoefte aan een baan als orderpicker, een magazijnmedewerker of iets anders? Dan kan je bij ons terecht.

Respect is hierbij wel erg belangrijk. Je zal moeten kunnen werken met andere mensen. Of het nu om collega’s gaat of om klanten. Het belangrijkste is dat er kwaliteit wordt afgeleverd. Je komaf speelt geen rol. Neem daarom werk bij ons en neem een van onze vacatures.

Werken bij OTTO

Als je komt werken bij OTTO dan zal je met groot respect worden behandeld. Een vacature nemen bij ons is daarom erg handig. Je zal dan altijd hoge kwaliteit diensverlening ontvangen. En verder wordt je correct uitbetaald. Ook als je op onregelmatige tijden werkt. Je krijgt dan persoonlijke aandacht en wordt op een respectvolle manier behandelt. We streven naar de hoogste normen wat betreft kwaliteit. Er zijn dagelijks vele medewerkers die in Nederland en in het buitenland werken die van OTTO Workforce afkomstig zijn. Een groot deel van de medewerkers komen uit het buitenland. Maar je kan ook vanuit Nederland in het buitenland gaan werken. Er zijn dus zat vacatures bij ons te vinden.

Banen vinden

Je kan bij ons banen vinden die aansluiten op je wensen. Kies daarom een van onze vacatures en ga aan het werk als machinaal medewerker. Of ga werken als orderpicker die met een headset op orders verzamelt en klaarmaakt om te verzenden. Ook kan je in de supermarkt werken en jouw collega’s helpen met van alles en nog wat. Kom daarom werken bij ons en kies je favoriete baan en vacature.

 

https://www.ottoworkforce.nl/