Press "Enter" to skip to content

Zitbreedte ISRI vrachtwagenstoel en busstoelen naar wens aanpassen

Een vrachtwagenstoel en busstoelen die comfortabel zitten en perfect aansluiten bij de toepassing. Die vindt u in de ISRI serie. ISRI is dé internationale marktleider op het gebied van innovatieve en hoogwaardige ergonomische stoelen. Het bedrijf voert zowel de ontwikkeling als de productie zelf uit en kan met 50 fabrieken verspreid over 20 landen altijd snel leveren. Stoelenspecialist EBLO is officiële importeur van dit merk in de Benelux en voert daarnaast ook diverse servicewerkzaamheden uit. Van reparatie -en revisiewerkzaamheden tot stofferen of bedrukken van de stoel met een bedrijfslogo: EBLO levert klanten het totaalpakket. Dankzij en continue grote voorraad van zowel stoelen als onderdelen is maatwerk altijd mogelijk. Het bedrijf is gevestigd in Zwijndrecht en beschikt over een grote showroom waar op het gemak kennis kan worden gemaakt met de ISRI stoelen.

Vraag zitinstructie vrachtwagenstoel aan

Goed zitten begint met een goede stoel. Wat volgt is de juiste zithoudingen dat kan per toepassingenorm verschillen. Wordt er regelmatig opgestaan uit de stoel of blijft de chauffeur uren achter elkaar zitten. Draait een chauffeur veel met de rugleuning of is deze gefixeerd? Dit soort factoren spelen mee bij de juiste afstelling van een vrachtwagenstoel en busstoelen. Een stoel kan op ergonomisch vlak perfect zijn afgesteld; als er niet ‘goed op wordt gezeten’ heeft dit weinig nut. Bij EBLO zijn meerdere ergonomisch adviseurs werkzaam die samen met de klant kijken wat de juiste zithouding is en geeft uitleg over de natuurlijke pasvorm van de stoel.  Er kan een zitinstructie worden gegeven in de showroom van ISRI leverancier maar er kan ook een zitinstructie bij klanten op locatie worden gegeven.

Compleet onderdelenprogramma busstoelen

EBLO is officiële leverancier van een ISRI vrachtwagenstoel en busstoelen en levert bovendien het hele onderdelenprogramma. Om te bepalen welk onderdeel u nodig heeft voor uw stoel maken wij gebruik van een gedigitaliseerde exploded view tekening waar ook de onderdeellijsten aan gekoppeld zijn. Dankzij deze gedetailleerde informatie en onze jarenlange ervaring en opgebouwde kennis kunnen wij klanten die ISRI-onderdelen zoeken altijd snel van dienst zijn. Het team van EBLO ondersteunt klanten bij het monteren van deze onderdelen met behulp van digitale montage-instanties.  Ook revisie en herstoffering is bij EBLO in vertrouwde handen. Het bedrijf beschikt over een grote, goed uitgeruste werkplaats waar maatwerk wordt geleverd. Zo wordt een ISRI stoel helemaal naar wens van de klant gemaakt. Onze revisie- en herstofferingswerkzaamheden kunnen wij ook op locatie uitvoeren.

Reperatie zitting vrachtwagenstoel

De zitting van een vrachtwagenstoel en busstoelen is het onderdeel van de stoel dat het zwaarst wordt belast. Deze is doorgaans dan ook relatief snel aan vervanging toe. In de productlijn van ISRI en EBLO is een groot en veelzijdig programma zittingen, schuimdelen en hoezen terug te vinden. Vervanging is niet altijd nodig: soms kan een kapotte zitting nog worden gerepareerd. Dat is niet alleen een duurzame oplossing maar ook kostentechnisch interessant. Neem gerust contact op met het team van EBLO – officieel ISRI importeur van de Benelux – om de mogelijkheden te bespreken. Naast stoelen voor vrachtwagens en bussen zijn in de ISRI productlijn ook stoelen voor heftrucs, toren en hijskranen, kantoor,24H en kleine voertuigen terug te vinden. Hiermee heeft ISRI voor elke toepassing de juiste stoel.

Naast de serie busstoelen en vrachtwagenstoel van heeft ISRI ook een passende oplossing voor onder meer rail en openbaar vervoer, bouwmachines, toren- en hijskranen, kantoor- en stuurstoelen, 24H stoelen en stoelen voor kleine voertuigen. Hiermee heeft EBLO voor elke chauffeur of machinist de juiste stoel. De stoelen voor rail voertuigen worden door de dochterfirma van ISRI (SKA) gefabriceerd. De producten uit deze lijn voldoen aan zowel de nieuwe als de bestaande eisen EN45545 en DIN5510-2 en hebben een lange levensduur. Ze hebben inmiddels een perfecte staat van dienst bewezen in zowel binnen- als buitenland. Onlangs heeft EBLO nog het Rotterdamse openbaarvervoersbedrijf RET mogen voorzien van nieuwe bestuurdersstoelen voor de Citadis 1 trams. De bestuurderstoel is volledig luchtgeveerd en voorzien van diverse automatische instellingen (ISRI 6860/885).

https://isri.nl